Nyheter och viktig information

Här publiceras all viktig information och alla nyheter

Denna sida är viktig att hålla koll på under din boendetid hos oss. Här informerar vi om kommande förvaltningsrelaterade åtgärder som ska utföras, om eventuella problem i system, samt om händelser som påverkar er som hyresgäster.

2017-05-03 Porttelefonen för Signalflyget 1 är nu igång

Äntligen kan era gäster och besökare använda sig av porttelefonen för att nå er. När de ringer på ert anropsnummer kommer det att ringa på er telefon, ni öppnar med hjälp av # på knappsatsen. Mer info finns på wallpaden innanför entrén vid postboxarna.

2017-04-26 Systemet för felanmälningar och förvaltningsärenden är nu igång

Vårt omtalade system för att göra felanmälningar och anmälningar av andra förvaltningsärenden är nu uppstartat. Vänligen klicka er in på "Dokument" eller klicka här för att komma till instruktionerna så att ni kan komma igång med systemet.

I och med att detta system nu är igång så kommer inte någon felanmälan att göras på annat sätt än genom systemet. Vänligen beakta att kontakt med oss angående felanmälningar eller förvaltningsärenden som görs på annat sätt än genom 1. systemet, eller 2. telefontiden tisdagar kl. 10-12 inte kommer att kunna hanteras.

2017-04-24 Manual för golvvärmen

En manual för hur golvvärmen fungerar finns nu uppe under fliken Dokument.

2017-04-12 Eventuella problem med Telia

Om ni har fått problem med internet när ni försökt nå detta, och ni får meddelande att ni inte är anslutna, läs nedan;

Telia ska nu ha åtgärdat problemet, men, ni måste kontakta Telia antingen genom sidan ni får meddelandet på eller genom att ringa 90 200. Telia kan då hjälpa er att ordna med det kollektiva utbudet och eventuella uppgraderingar ni vill lägga till.

2017-04-12 Brandvarnarna i Signalflyget 1

Så här fungerar era brandvarnare;

  • Optisk detektering
  • Fast monterade litiumbatterier som inte kan tas ur
  • Minst 10 års batteritid, datummärkt, därefter varnar den i intervaller när hela brandvarnaren ska bytas
  • Testknapp för fullständig funktionskontroll
  • Snäpps fast i monteringsfästet

2017-04-10 Arbeten i lägenheten

Vi har mottagit flera frågor kring vad man får göra i lägenheten när det gäller uppsättning av hyllor, skåp m.m. och det är jättebra att ni frågar oss när ni är osäkra före ni utför olika åtgärder i lägenheten. Ingen fråga är för dum, och det är alltid bättre att ta det säkra före det osäkra och fråga oss för att undvika skador på lägenheten som måste ersättas vid en eventuell framtida avflytt.

Ni skickar er fråga kring åtgärder genom att fylla i uppgifterna här.

2017-04-03 Provpålning för Signalflyget 2

Imorgon, tisdag, börjar vi provpåla för Signalflyget 2. Pålning och andra markarbeten påbörjas därefter och kommer att ske löpande under viss tid framöver.

2017-03-31 Håll er uppdaterade genom vår wallpad

Vid era postfack sitter vår wallpad som vi använder för att kommunicera viktig information och nyheter till er. Ta för vana att slänga ett öga på denna, den uppdateras med ny information och varje informationsblad visas i ca. 10 sekunder innan nästa informationsblad kommer upp.

2017-03-30 Porttelefonsystemet ännu ej igång

Porttelefonsystemet är ännu ej igångsatt vilket betyder att porttelefonen som sitter utanför den tillfälliga entrén inte kommer att koppla gästens påringning med er telefon.

Vi jobbar så gott vi kan på att systemet ska vara igång så snart som möjligt. Tills dess måste era gäster ringa till er telefon på vanligt sätt - alltså ej genom porttelefonen - så att ni kan gå ner till entrén och öppna för dessa.

Miljösatsning i Signalflyget 1

Vi vill gärna vara med samhället och värna om miljön så gott vi kan. Därför har vi förberett för hushållsnära sortering av avfallet i Signalflyget 1 både i lägenhetern genom extra många sorteringskärl, och i miljörummet genom de olika kärlen för olika typer av avfall. Hjälp oss att ta hand om vår natur!