Felanmälan och förvaltningsärenden

Vad ska felanmälas och hur? Vad är övriga förvaltningsärenden och hur anmäls dessa?

Akuta händelser som brand eller andra faror för liv eller hälsa och liknande ska alltid gå till SOS 112.

Akuta fel som absolut inte kan inväntas morgondagen men inte kräver räddningstjänst, t.ex. vattenläcka i lägenheten eller någon annanstans i fastigheten, du har fastnat i hissen, du kommer inte in i din byggnad, eller du blir väldigt störd av dina grannar anmäls på journummer 0709 56 35 28.

Övriga fel och andra förvaltningsåtgärder anmäls i enlighet med nedan. Förvaltningsåtgärder är t.ex. namnbyten på postboxar, beställning av nycklar, hjälp med ändringar i lägenheten, fulla kärl i miljörummet, skador i lägenheten samt frågor om lägenhetsbyten, andrahandsuthyrning eller annat gällande hyresrelationen. Kort sagt kan allt räknas som ett förvaltningsärende när det gäller något i hyresrelationen.

Gäller det däremot fakturafrågor hittar du kontaktuppgifter till fakturaansvarig under "Kontakta oss".

Fel och förvaltningsärenden anmäler du så här

För att anmäla fel eller skicka in ett förvaltningsärende klickar du här och loggar in. Om det är första gången du använder systemet klickar du här för att hitta instruktionerna "Ärendehanteringssystemet" för att komma igång med systemet.

Behöver du hjälp med ärendehanteringssystemet eller om du hellre vill kontakta oss per telefon är våra telefontider tisdagar och torsdagar kl. 10:00-12:00, ring 0760 27 88 24.

Vänligen beakta att vi inte tar emot icke förbokade besök på kontoret.

Vem tar hand om ditt ärende?

Benjamin Mattsson heter jag som tar emot din felanmälan och ser till att den hamnar hos rätt person hos oss eller någon av våra samarbetspartners. Jag ansvarar för allting fysiskt i och kring ditt boende. Gäller ditt ärende något gällande ditt avtal, andrahandsuthyrning, lägenhetsbyte eller annat så skickar jag det vidare till rätt person om jag inte har möjlighet att hantera ditt ärende direkt.

Benjamin Matsson

Benjamin Mattsson

Förvaltning bostäder

Sofia Burman

Uthyrning bostäder